Bakom kulissen

Käre läsare

Välkommen till Utrikistan, och tack för att du kikar förbi. Utrikistan är mitt alldeles egna lilla rike, här skriver jag om resor jag gjort genom livet och du är mer än välkommen att följa med. Jag skriver främst på svenska, men en del är på engelska och ibland översätter jag texterna så att de finns på båda språken. Bloggen började som en reseskildring då jag reste under ett par månader i Thailand och Nepal, men då skrivandet fick en liten comeback i mitt liv genom det ska jag framöver försöka publicera lite grejer då och då.

Eftersom du läser det här känner du mig antagligen. Skulle du inte göra det är jag en 28-åring som försöker beskriva det jag ser och hör runtomkring mig på det bästa sätt jag kan. Allt jag väljer att göra färgas av den jag är, och allt jag skriver färgas av det jag blivit. Skrivandet är ett uttryck som fått kliva åt sidan då andra uttryck i mitt liv tagit överhanden. Förhoppningen är att mitt skrivande ska lära mig någonting om mig själv. Om du lär dig något på vägen så är det bara en bonus.

Tycker du om det du läser är det jättekul, om du har synpunkter eller andra åsikter är det lika intressant. Den här bloggen är mer än någonting annat saker jag skriver för mig själv. Att publicera dem gör jag bara för att ge mig lite press att faktiskt avsätta tid till att skriva, ägna tid åt att fundera på vad jag skall skriva om och arbeta med texterna lite så jag åtminstone är halvnöjd. I bloggandets natur ligger ju att det är ganska snabbt skriva texter. De flesta texterna har producerats på mellan 3-5 timmar, de är inte perfekt korrekturlästa eller disponerade. När jag publicerat en text ligger den bakom mig och jag arbetar på nästa. Men all typ av kritik tages tacksamt emot, eftersom jag som sagt skriver för att bli bättre skribent.

Som sagt, tack för att du läser, hoppas du gillar´t!

MVH
/O